Wat meer over mezelf

Wie ben ik?

Een 10-tal jaar geleden wou ik na jarenlang in de ICT gewerkt te hebben iets anders gaan doen. Toen mijn partner voor zijn werk naar het buitenland verhuisde, kreeg ik de tijd en ruimte om uit te zoeken wat ik dan wel precies wou doen. Ik wou heel graag met mensen werken, mensen helpen en daarom volgde ik een opleiding Shiatsu Therapeut aan het Europaïsche Shiatsu Institut te Wenen, München, Heidelberg en Firenze.

 

Terug in België startte ik een eigen Shiatsu praktijk op. Dit gaf me veel voldoening en ik was dankbaar dat ik dit werk kon doen. Toch voelde het aan als een basis, een begin en wou ik verder studeren. Ik volgde één jaar Voedings-, gezondheids- en levensconsulent aan de Europese Academie te Antwerpen waar ik enorm veel bijleerde over voeding, kruidenadviezen, volksgeneeskunde en bachbloesems.  Daarnaast startte ik een opleiding Cranio-Sacraal Therapie bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie. Tijdens deze opleiding werd het me heel duidelijk dat dit het werk was, dat ik wilde doen.

In Den Haag startte ik een praktijk op als Shiatsu en Cranio-sacraal Therapeute en gaf ik Shiatsu relaxatiemassages aan leerkrachten van de Haagse Hoge School.

 

Door een toevallige samenloop van omstandigheden kwam ik in aanraking met de kracht van Malva Therapie en besloot ik mij in deze richting te verdiepen. In 2013 startte ik de opleiding tot Malva Therapeut en heb deze eind 2015 met succes beëindigd.

 

Ook heb ik in 2015 de opleiding tot massagetherapeut aan de Schoonheidsschool te Antwerpen gevolgd en heb ik met succes het examen van de Centrale Examencommissie behaald.

 

Ik geef ook workshops en basiscursussen aan lichaamsgerichte therapeuten.

 

Doorheen de jaren nam ik deel aan vele workshops en cursussen waaronder intuïtieve ontwikkeling, Yoga, Seiki-soho, Tai-chi en Do-In.

 

Tijdens de behandelingen werk ik vanuit een holistische visie en maak ik gebruik van technieken, die ik in mijn verschillende opleidingen geleerd heb. Elke behandeling is uniek omdat elke ontmoeting, elk mens uniek is. De behandeling verloopt dan ook op basis van respect voor de ander met zijn uniek verhaal. Alle sessies zijn gericht op het stimuleren van het zelfhelend en zelfgenererend vermogen van het lichaam, ontspanning en bewustwording zodat men daarna verder aan de slag kan om zijn persoonlijke ruimte in te nemen en zijn volledig potentieel te benutten.

 

Inloggen
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en relaxatie - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!