Na jarenlang in de ICT gewerkt te hebben wou ik iets anders gaan doen. Toen mijn partner voor zijn werk naar het buitenland moest verhuizen, kreeg ik de tijd en ruimte om uit te zoeken wat ik dan wel zou willen doen. Ik wou heel graag met mensen werken, mensen helpen en daardoor volgde ik een opleiding Shiatsu Therapeut aan het Europaïsche Shiatsu Institut te Wenen, München, Heidelberg en Firenze.

 

Terug in België startte ik een eigen Shiatsu praktijk op. Het gaf me veel voldoening en ik voelde veel dankbaarheid dat ik dit werk mocht doen. Toch voelde het aan als een basis, een begin en wou graag nog verder studeren. Ik volgde één jaar Voedings-, gezondheids- en levensconsulent aan de Europse Academie te Antwerpen waar ik enorm veel bijleerde over voeding, kruiden, volksgeneeskunde en Bachbloesems. Daarnaast startte ik een opleiding Cranio-sacraal Therapie bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie.

 

Ik verhuisde naar Den Haag waar ik een praktijk als Shiatsu en Cranio-sacraal therapeute opstartte en gaf ik Shiatsu relaxatiemassages aan leerkrachten van de Haagse Hoge School.

 

Door een samenloop van omstandigheden kwam ik in aanraking met de kracht van Malva Therapie en besloot ik mij in deze richting te verdiepen. Ik volgde de opleiding met succes en sinds 2017 assisteer ik bij opleiding tot Malva Therapeut in Breda. Verder geef ik workshops en basiscursussen aan lichaamsgerichte therapeuten.

 

Doorheen de jaren nam ik deel aan verschillende workshops en cursussen waaronder intuitieve ontwikkeling, opleiding tot massagetherapeut, Yoga, Seiki-Soho, Tai-chi, Do-in, EFT, EVC, Theta healing en HemySync.

 

Tijdens mijn behandelingen werk ik vanuit een holistische visie en maak gebruik van technieken uit mijn verschillende opleidingen. Een behandeling is uniek omdat elke ontmoeting, elke contact, elk mens uniek is. De behandeling verloopt dan ook op basis van respect voor de ander met zijn uniek verhaal.